20 de maig 2011

MEME DE CINE

La Mirashka m'ha passat un meme de cine. És la primera vegada que faig un meme!!! Així que perdoneu si no sé ben be com va… La veritat és que soc mooooolt “incurta” pel tema cinema (si, ho haig d´admetre, macachís!) així que m´ha costat una mica posar-m´hi... però amb les seves deficiències (usease les meves en quant a cinema), aquí el teniu.

1. Quina és l'última pel·lícula que has vist al cine?
Cisne Negro…. (siii, ja sé que ja fa...) I malgrat algunes critiques poc favorables per part d´amics entesos en la matèria, ( i no com jo), a mi em va impactar força. Sempre he cregut que l´art t´ha de remoure alguna cosa per dins i, en aquest cas, jo vaig estar un parell de setmanetes donant-li voltes a la peli, no sé, em va impactar…

2. Quina és l'última pel·lícula que has vist a casa?
Ni m´enrecordo! Deu ser perquè mai tinc temps per veure res a casa i, algun cop que ho faig, em quedo adormida abans dels 20 primers minuts… :-S

3. Quina és la teva pel·lícula preferida?
Buah! No en tinc de preferida, em passa com amb la música, em costa molt decidir-me per un grup o una cançó, va a èpoques. Però em va encantar Eyes Wide Shut, i La Lista de Schindler… son d´aquelles que no se m´obliden per molt temps que passi i per a mi això és un gran senyal  perquè tinc una memoria de mosquit.

4. Hi ha alguna pel·lícula que esperis amb ànsia?
Doncs no,  la veritat.

5. Quina saga de pel·lícules t'agrada més?
Potser el Senyor dels Anells…

6. Escriu algunes pel·lícules que tinguis a casa
Desde El Piano fins a “El Rey león” (i això que no tinc nen.... o si? :-P)7. Quina pel·lícula t'agrada més de les que tens a casa?
Doncs amb tants trasllats i canvis de vida, a casa només hi han pelis de la meva parella i alguna comprada a tota pressa un dissabte a la tarda al Mediamarkt… però potser hi ha una que m´agrada molt (i aquesta és meva, la vaig trobar després de molt re buscar perquè semblava esgotada a tot arreu), és El Piano.

8. Quina pel·lícula t'ha decebut?
Normalment no en deceben les pelis, perquè no em creo masses expectatives del que vaig a veure. Evidentment m´he tragat molts “pastelons” però ho sabia des d´abans de començar.

9. Si poguessis triar una pel·lícula per fer-ne un remake, quina seria?
Doncs mira, potser perquè estic cansada que la reposin caaada Nadal, a veure qui és el primer valent en fer un remake de “Allò que el Vent s´endugué”. A veure qui te nassos...

10. Què t'agrada de les pel·lícules?
Depèn del moment, com tot, però m´agrada que em sorprenguin i, sobretot, que em remoguin d´una o altre manera, per dins, be pel missatge, be per la estètica, o pel tema...

Aparentment, si no ho he entès malament, he de passar el meme a una persona ,menys de les que l´hem rebut de la Mirashka, però només conec a dues persones més que segueixin el meu blog, la Júlia de GUACHIPEICH DE LA MUERTE , i la Silvia de Cosillas en General... Us ha “tocao” .

Bé, i com diu la Mirashka tot aquell que vulgui també es pot animar a fer-ho!

3 comentaris:

  1. De tant en tant també el segueixo

    ResponElimina
  2. Ei merci! Doncs ja saps, si t´animes, també pots fer el meme... Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Apa!!! Deures!!! Jajajaj... doncs no et preocupis; ara m'hi poso (total, per temps no serà... :P).

    ResponElimina